Oddepodden tar in Varbergsexpert: ”Där finns det utrymme för Oddevold”

Formsvaga Oddevold har bara vunnit två av de 15 senaste matcherna i superettan. Helgens motståndare Varbergs Bois har hittat storformen efter ett tränarbyte. I veckans avsnitt av Oddepodden tar vi in en Varbergsexpert och pratar om allt inför den viktiga matchen i bottenstriden.

ANNONS

Superettan är tillbaka efter landslagsuppehållet och Oddevold inleder med att möta Varbergs Bois. Oddepodden stämmer av med Oddevoldtränaren Rikard Nilsson inför matchen på Rimnersvallen där lagen växlat plats och formkurva med varandra sedan mötet i maj.

Nilsson lyfter fram Axel Pettersson som är tillbaka i full träning efter skada och tränaren öppnar för att använda honom i en nygammal roll.

Dessutom tar vi in en expert på Varbergs Bois som ger dig allt du behöver veta om laget som fått full effekt på tränarbytet för en månad sedan. Roar Hansen ersatte Tobias Linderoth och nu är Varberg ett av superettans formstarkaste lag. Vår expert – Karl Andersson på Hallands Nyheter – synar både formtoppade spelare och svagheter i det grönsvartrandiga laget som kommer till Uddevalla på lördag.

ANNONS

– Där finns det utrymme för Oddevold att skapa oreda, säger Andersson om en osäker lagdel.

I studion under Oddepoddens 26:e avsnitt: Joel Drottz och Erik Weiefors.

ANNONS