Harald Vedin Sjöström, Erik Weiefors och Christer Lindgren är sportreportrar på Bohusläningen som jobbar med Oddepodden.
Harald Vedin Sjöström, Erik Weiefors och Christer Lindgren är sportreportrar på Bohusläningen som jobbar med Oddepodden. Bild: Julia Forsberg

Världspremiär för Oddepodden – en ny podcast om bara Oddevold

Oddevold ska spela i superettan den här säsongen. På påskdagen är det premiär mot Trelleborg på bortaplan. Bohusläningen gör en satsning på att bevaka laget i år under namnet Onside Oddevold. I den satsningen kommer vi också att göra en podd varje vecka med namnet Oddepodden. Här är första avsnittet.

ANNONS
|

Ett avsnitt av ”Oddepodden” kommer att spelas in efter varje omgång och sedan läggas ut där poddar finns. Där kommer Sveriges mest kunniga oddevoldreportrar Harald Vedin Sjöström, Erik Weiefors, Joel Drottz och Christer Lindgren att verkligen dissikera Oddevolds senaste match.

Vi kommer att prata om de senaste om lagets spel och andra heta snackisar. Det du vill veta om Oddevold kommer du att få i Oddepodden.

– Äntligen är det dags för premiär av Oddepodden där vi på Bohusläningen snackar om Oddevold på ett mycket initierat sätt. Vi hoppas på att många lyssnar och kommer med synpunkter, säger Karin Carlsson, sportchef på Bohusläningen.

ANNONS

Oddepodden finns på Spotify och i Apples ”Podcaster”-app.

LÄS MER:Bohusläningen storsatsar på Onside Oddevold – från avspark till slutsignal

LÄS MER:Så förbereder sig polisen inför Oddevolds hemmapremiär

LÄS MER:Säkerheten först för Johnny Schöön i Oddevold: ”Nolltolerans mot all pyroteknik”

ANNONS