Sju medaljörer i taekwondo-SM kommer från Tojang. Bakre raden från vänster: Jacob Kindhult, Tilde Ström, Filippa Ljungström, Alina Hellberg och Marcus Johansson. Främre raden från vänster: Elio Chalhoub och Kasper Reimer. Bild: Privat

Teakwondoklubben Tojang tog sju medaljer

Medaljregnet föll över Uddevallaklubben när SM avgjordes i Helsingborg.

|

Uddevallaklubben Tojang taekwondo var på SM i Helsingborg nyligen. Det blev en lyckad tävling där flera av de aktiva fick med sig medaljer hem.

Två guld blev det som grädde på moset. Tilde Ström vann klassen miniorer -57 och Kasper Reimer blev mästare i miniorer -28.

Dessutom blev det silvermedalj till Elio Chalhoub i miniorer -28.

Fyra brons avslutade medaljskörden för Tojang. Jacob Kindhult seniorer -63, Filippa Ljungström miniorer -46, Alina Hellberg kadett -47 och Marcus Johansson -87 fick glittrande belöning för sina insatser.