Uddevallaav Lia Örnborn300 kilo deg på konditoriets stressigaste dag: ”Grädde på väggarna”Så hanterade bagarna årets stressigaste dag.
Uddevallaav Stefan KarlssonFrån torra bullar till wow-känsla – vi testar årets semlor Se Bohusläningens betyg på semlor från fem inköpsställen i Uddevalla.
Västsverigeav Joel WinqvistSanningen om Berts ökända frosseriSka ha ätit 87 stycken på en dag • Här är varianterna han avskyr: ”Bara idiotiskt”.
Kultur & Nöjeav Filip Mitrovic, Anders Ylander, Lisa ThannerSemlans konstiga kusiner är här för att stannaPannkakor, wienerdeg och praliner – hybriderna har tagit över semmelsäsongen.
Uddevallaav Matilda Spetz, Camilla HaagenRusning till caféerna efter semlorFettisdagen lockar till bakverksfrossa: ”Det är semlor som gäller idag”.
God morgonav Amanda Karlsson"Kanske åt man till och med flera stycken per person" Amanda Karlsson om matvanor med framtidsögon.
Uddevallaav Filippa EckertLokala vinnaren utsedd i årets stora semmeltestInför fettisdagen – Bohusläningen testar utbudet
Kultur- och nöjesnyttav Alexander HultmanLars Lerin om att bli gammal: "Saknar glöden i livet"Folkkäre konstnären om åldrandet och känslorna som inte finns kvar längre.
Familjenyttav Alma TallbornMikael Jägerbrand – en man med idéer"Det roliga är ju inte att skriva, det är att komma på idéer"